Välkommen till trädgårdsmästarbloggen

Vår trädgårdsredaktör bloggar om nyinkomna produkter, växtnyheter, kundintervjuer, ute på odlingarna tidigt om morgonen och sena kvällar, evenemang på gång och lite bakom Billbäcks kulisser

tisdag 13 april 2010

Penséerna är här



Nu gör vårens violer, penséerna, intåg i våra trädgårdsutrymmen. Vare sig du väljer att plantera dem i din balkonglåda eller fylla en hel trädgård finns det med all säkerhet den självklara platsen för pensén. Ena stunden känns det som våren ligger runt hörnet medan man i nästa stund möter bakslag och vintern gör sig återigen påmind. Pensén är tålig, lättskött och klarar temperaturer på ca -5°C.
Vi har fyllt butiken med penséer i färgpalettens alla nyanser, det svåraste är dock att bestämma sig för vilka man gillar mest. Våga blanda och mixa för att bryta mot den långa färglösa vintern som vi snart lägger bakom oss.

Mycket är på gång i Garden Centret. Dem senaste dagarna har vi fyllt upp på gården och i butiken, och snart är allt äntligen på plats! Även fast kylan tilltagande biter så tittar solen fram då och då och värmer.
Välkommen hit i vårsolen.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar